Zárszerviz | Nagyobb biztonság

A zárszerviz szolgáltatásra akkor volt szükségem, amikor egy új ajtót vásároltam. A régi ajtóm nem volt túl biztonságos, így a rég halogatott ajtó vásárlást beiktattam. Arra azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen bosszúságom lesz vele.
Az ajtó vásárlása és kiválasztásakor arra törekedtem, hogy olyan céget válasszak, akik be is szerelik. Ez nagyon sok cégnél benne van az árban. Ez számomra egy nagyon szimpatikus dolog, volt.
Megvásároltam az ajtót, és megbeszéltük, hogy mikor jönnek beszerelni. Megérkeztek és látszólag minden rendben zajlott. Nem álltam ott a munka során mellettük, nem is igazán fértem volna oda. Bíztam a szaktudásukban. Gondoltam, hogy naponta számtalan ajtót szerelnek be, így a probléma egy csekély esélye sem merült fel bennem. Kellett volna. Amikor elmentek jobban szemügyre vettem, milyen munkát végeztek. Borzalmas volt. Az ajtó görbén volt a helyére rakva. A fal le volt verve körülötte. Ami pedig a legrosszabb, hogy az ajtó nem záródott be. Rossz helyen volt össze illesztve és emiatt annyira akadt, hogy nem is akartam előrletetni. Abban a pillanatban annyira ideges voltam, hogy legszívesebben kiszedtem volna a helyéről. Így Én is be tudtam volna tenni a helyére. Természetesen felhívtam a céget és reklamáltam. Kérdőre vontam őket, hogyan ehet ilyen borzalmas munkát végezni. A végén Én voltam a felelős az egészért, mert az ajtó helye volt rossz és az Ő emberei kiváló munkát végeztek, mint mindig. Akkor már tudtam, hogy nem fog senkit sem kiküldeni, hogy normálisan megcsinálják. Mondjuk, ebből a munkából kiindulva kétlem, hogy valaha elvégeztek volna normálisan egy ajtó beszerelést.

A zárszerviz szolgáltatás mellett döntöttem. Úgy voltam vele, hogy már nem is érdekel, mennyit kell fizetnem, csak tegyék be normálisan a helyére az ajtót és felejtsem el ezt a bosszúságot. Sikerült megtalálnom ezt a céget, akiknek a munkájáért ma is nagyon hálás vagyok.

A zárszerviz szolgáltatás kereteink belül az ajtót szépen behelyezték a helyére. Sőt mi több, azt is sikerült megtudnom, hogy az ajtóban levő zárszerkezet nagyon gyenge és nem nyújt valódi biztonságot.
Kicseréltettem tehát egy úttal azt is. Valahol még jól is jött, hogy egy szakértő megnézte az ajtót, mert talán soha nem cseréltettem volna ki.

A zárszerviz szolgáltatás nekem és a családom számára nagy biztonságot adott. Érdemes az ajtó beszerelést szakemberre bízni.

Mi őket választottuk.