Hevederzár betét csere – Gondolkodjunk logikusan

A hevederzár betét csere egy szakember számára nagyon egyszerű feladat, csak úgy, mint bármilyen zárszerelési folyamat. A záróra csapata nem ismer lehetetlent.

A hevederzár a legerősebb a zárbetétek között. Garantáltan védelmet nyújt a betörési technikák ellen. Ennek a zárnak a lényege, hogy az ajtó közepén függőlegesen és vízszintesen kerül rögzítésre, nyelve pedig a falba vagy az ajtófélfába rögzített kengyelbe csúszik bele. Nagyon fontos ilyen esetekben, hogy a Magyar biztosító társaság által elismert zárat válasszunk.

Az alap típusú záraknak ismerjük vízszintes, függőleges és kereszt változatát. Mindegyik el van látva fúrás és törésvédelemmel. Biztonsági kódkártyával ellátott, fúrt és fogazott kulccsal nyithatóak ki.

Az irodák, üzletek, és munkahelyek szinte mindegyike ilyen típusú zárral van ellátva. Hiszen az ilyen helyiségek nagyon drága eszközöket tárolnak. Elsődleges szempont tehát számukra a megfelelő védelem. Ők a nyitás előtt tanácsot kértek zárszerelőktől, hogy milyen zárral tehetik a legbiztonságosabbá a helyiségeket. Ha bele gondolunk, Ők csak tárgyakat, ruhadarabokat védenek. De ettől ezerszer fontosabb az emberi élet, a saját védelmünk. Nem mindegy ugyanis, hogy alszunk éjjelent. Sajnos már nem csak a rossz környékeken szaporodtak el a betörések, hanem számtalan más helyen is.
Cégünk szakemberei a legjobb hevederzár szerelők. Érdemes tehát véleményt kérni egy heveder zárról, annak áráról és fontolóra venni. Havi pár ezer forintos megtakarítással nem lesz nagy kiadás egy új zár cseréje. Ezen kívül, ha velünk végezteti el a munkát, egy év teljes körű garanciát vállalunk munkánkra.

Érdemes tehát az élet e dolgait is fontolóra venni. Hogy mennyire fontos számunkra a biztonság és azok az értékek, amelyekért egy egész élete dolgoztunk. A mai világban sokan dolgoznak otthon, számítógépen. Ha ezt a számítógépet ellopják, a munka is oda lesz. A bosszúság mellett pedig még dolgozhatunk élőről.