Zárcsere Budapest | Hajnali kalamajka

Egy téli reggelen úgy döntött a zár, hogy nem engedelmeskedik a kulcsnak. Én pedig úgy döntöttem, hogy igénybe veszem a Zárcseremester zárcsere Budapest szolgáltatását.
Hajnal volt, amikor egy nálunk megszállt barátunkat ki akartam engedni a lakásból, hogy dolgozni menjen. Amikor a kulcs nem akart megfordulni a zárbetétben, eszembe jutott a párom esti mondata, miszerint „ne fordítsd négyszer rá a kulcsot, mert egy ideje akadozik”. Tudtam, hogy hibát követtem el, amikor ezeket a szavakat nem fogadtam meg. Szerencse, hogy a földszinten lakunk a társasházban, így az erkélyajtón át útjára tudtuk engedni barátunkat. Hajnali négy óra lehetett, amikor az eset történt. Vissza aludni már nem tudtunk és érdekeltek, hogy milyen Zárcsere Budapest szolgáltatások közül tudunk választani. Leültünk tehát a számítógép elé és keresgélni kezdtünk. Felhívtunk pár céget, de a kora reggeli órákban nem vették fel a telefont.

Nem sokkal később a Záróra diszpécsere vissza hívott minket, hogy miben segíthet nekünk. Nagyon szimpatikus volt, hogy oda figyeltek erre. Elmondtuk, hogy bent ragadtunk az otthonunkban, mert a hevederzár felmondta a szolgálatot és a zárcsere Budapest szolgáltatásukat szeretnénk igénybe venni. Körülbelül két óra múlva megérkeztek hozzánk, és két pillanat alatt nyitva is volt a zár. Ezután kiszerelték az ajtóból és hamar kiderült, hogy menthetetlen az egész szerkezet. Az autóban éppen nem volt olyan zár, amire nekünk lett volna szükségünk, így elmentek beszerezni egy másikat. Pár óra múlva már a délutáni ügyeleti kollégájuk érkezett ki és szerelte be az új zárszerkezetet. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az egész munkafolyamat során.

A zárcsere Budapest szolgáltatásuk semmilyen kívánni valót nem hagyott maga után. Mindenhez tartották magukat ahhoz, amit előzőleg telefonon beszéltünk meg. Az árak annak függvényében, hogy plusz utat kellett megtenniük a zárért, nem változtak. Számlát kaptam mindenről. Továbbá egy év teljes körű garanciát vállaltak az elvégzett munkára. Holnap fog letelni az egy év, és eddig semmilyen probléma nem volt a zárral. Teljesen meg vagyunk elégedve vele a mai napig. Reméljük az egy év letelte után sem lesz semmilyen gond a zárszerkezettel.

A zárcsere Budapest szolgáltatást legnagyobb pikantériája, hogy Valentin napon történt. Így számunkra ebben az évben nem csak a szerelem napját jelenti, hanem az új zárunk használatának évfordulóját is. És amilyen kellemetlenül indult a napunk, annál inkább jól végződött.

Nincs olyan, hogy egy zár cseréje jókor jön. Senkinek sem hiányzik egy felesleges és váratlan kiadás. De ha a baj már megtörtént, úgy csak előre szabad tekinteni. Meg kell keresni a számunkra legszimpatikusabb zárcsere Budapest szolgáltatást nyújtó céget és fel kell kérni őket a munka elvégzésére. Annira kedvesek és segítőkészek a szakemberek, hogy egy pillanat alatt elszáll minden idegesség és gond. Persze végén a számla nem olyan kellemes, de ha arra gondolunk, hogy nagyon sok ideig nem lesz probléma a zárral és az ajtóval, akkor bizony megéri.

Én őket ajánlom!